Menaxheri i Përgjithshëm i VOITERM, Cengiz Pişirici, ishte i ftuari i transmetimit të drejtpërdrejtë të Programit të Udhëzuesit të Gjërave të Reja të prezantuar nga Serhat Ayan në Radio Sputnik! Në program u zhvillua një bisedë e këndshme për projektet e reja të VOITERM, zhvillimet aktuale në sektor dhe planet e ardhshme.

Mund të vizitoni lidhjen e videos më poshtë për të dëgjuar të gjithë bisedën dhe për të mësuar detajet:

https://www.youtube.com/watch?v=i2cAC3MVjyo&ab_channel=voiterm