Në VOITERM “New Things Guide with Serhat Ayan”!

Në VOITERM “New Things Guide with Serhat Ayan”!

Menaxheri i Përgjithshëm i VOITERM, Cengiz Pişirici ishte i ftuari i transmetimit të drejtpërdrejtë të Programit të Udhëzuesit të Gjërave të Reja të organizuar nga Serhat Ayan në Radio Sputnik!

më shumë
Jemi në Linkedin!

Jemi në Linkedin!

Lajme rreth nesh në Linkedin.

më shumë
Ne në Facebook!

Ne në Facebook!

Lajme rreth nesh në Facebook.

më shumë
Ne në kanalet e lajmeve!

Ne në kanalet e lajmeve!

Lexoni lajmet e shpërndara për ne në kanalet News, Instagram dhe Telegram!

më shumë
Ne në Twitter

Ne në Twitter

Kanalet e lajmeve që na ndajnë në Twitter!

më shumë