Sistemi dixhital i votimit VOITERM gati për përdorim

Sistemi dixhital i votimit VOITERM gati për përdorim

Ne kemi aftësinë për të kryer procese përzgjedhjeje personale ose të bazuara në grup brenda të njëjtit organ përzgjedhës në të njëjtën kohë.

më shumë
VOITERM Siguria dixhitale e zgjedhjeve

VOITERM Siguria dixhitale e zgjedhjeve

Sistemin e përzgjedhjes dixhitale VOITERM e kemi ndarë në 2 pjesë. Serveri ku ndodhet pajisja e votimit, sistemi i menaxhimit dhe regjistrimit.

më shumë
Sa vende në botë përdorin sisteme zgjedhore dixhitale, sa të përhapura janë ato?

Sa vende në botë përdorin sisteme zgjedhore dixhitale, sa të përhapura janë ato?

Në kërkimet tona përpara se të fillonim Sistemin Dixhital Zgjedhor VOITERM, pamë se aparatura të prodhuara sipas kushteve teknologjike të kohës përdoreshin në Amerikë, Zvicër, Estoni, Indi dhe Brazil dhe i kemi ekzaminuar.

më shumë
Sistemi Dixhital Zgjedhor VOITERM nuk bazohet në Blockchain.

Sistemi Dixhital Zgjedhor VOITERM nuk bazohet në Blockchain.

Sistemi Dixhital Zgjedhor VOITERM nuk bazohet në Blockchain. Ne u përpoqëm të arrinim të dashurit tanë gjatë tërmetit 5.8 të Silivrit 2019. Megjithatë, ne të gjithë e përjetuam densitetin e linjave të operatorëve GSM.

më shumë
Voiterm: Vendosja E Standardeve të Reja Në Siguri

Voiterm: Vendosja E Standardeve të Reja Në Siguri

Voiterm është një teknologji inovative e votimit e krijuar për të siguruar sigurinë maksimale në proceset demokratike dhe proceset e votimit duke vendosur standarde të larta në siguri. Voiterm rrit sigurinë në nivelin më të lartë falë një sistemi të koduar të mesazheve me qark të mbyllur të pajisur me masa sigurie kundër ndërhyrjeve të jashtme.

më shumë
Voiterm: Teknologji Inovative E Votimit Me Shumë Mundësi që Zvogëlon Kostot e Personelit dhe Shpenzimeve

Voiterm: Teknologji Inovative E Votimit Me Shumë Mundësi që Zvogëlon Kostot e Personelit dhe Shpenzimeve

Voiterm është një teknologji inovative e votimit që synon të bëjë proceset e votimit me shumë opsione më efikase dhe ekonomike duke ulur ndjeshëm kostot e personelit dhe shpenzimeve në krahasim me metodat tradicionale të votimit.

më shumë
Voiterm: Teknologji Inovative E Votimit Me Shumë Mundësi

Voiterm: Teknologji Inovative E Votimit Me Shumë Mundësi

Voiterm është një teknologji inovative e votimit që synon ta bëjë votimin me shumë mundësi më të shpejtë, më të sigurt dhe më ekonomik. Kjo teknologji optimizon proceset e votimit duke siguruar një mundësi më efektive dhe moderne në krahasim me metodat tradicionale të votimit.

më shumë
Përvoja E Votimit të Voiterm

Përvoja E Votimit të Voiterm

Voiterm transformon proceset zgjedhore me teknologji moderne, duke e bërë përvojën e votimit të sigurt dhe efektive. Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë në detaje teknologjitë inovative Të Voiterm në procesin e votimit dhe ndikimin e tyre të mundshëm në të ardhmen.

më shumë
Një Prekje Teknologjike Ndaj Demokracisë

Një Prekje Teknologjike Ndaj Demokracisë

Voiterm synon të rrisë pjesëmarrjen demokratike duke kombinuar procesin zgjedhor, një nga gurët themelorë të demokracisë, me teknologjinë moderne. Në këtë artikull, ne do të hedhim një vështrim të gjatë dhe të detajuar në kontributet E Voiterm në demokraci dhe efektet e saj të mundshme në të ardhmen.

më shumë
Një E Ardhme E Sigurt Me Voiterm

Një E Ardhme E Sigurt Me Voiterm

Voiterm kombinon procesin zgjedhor me teknologjinë moderne për ta bërë votimin një përvojë të sigurt, të shpejtë dhe transparente. Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë në detaje qasjet inovative Të Voiterm ndaj procesit të votimit dhe ndikimin e tyre në pjesëmarrjen demokratike.

më shumë
Blogu që plotëson kriteret që po kërkoni nuk është gjetur.