Teknologji E
Saktë, E Besueshme Dhe
E Shpejtë E Votimit

Voiterm po perfeksionon procesin e votimit me teknologji moderne. Kjo e bën procesin zgjedhor më të shpejtë dhe më efektiv duke kursyer kohë reagimi gjatë votimit dhe numërimit të votave.

Zbuloni

Makina
Përfitimet

Përfitimet Që Na Sjell Makina E Votimit
Kursen Kohë

Kursen Kohë

Kursen kohë reagimi.

Redukton Shpenzimet

Redukton Shpenzimet

Redukton shpenzimet e shtypjes dhe shkrimit në një nivel minimal.

Eliminon Gabimet

Eliminon Gabimet

Eliminon gabimet e bazuara në njerëz.

Ul Koston

Ul Koston

Ul kostot e personelit.

Parandalon Manipulimin

Parandalon Manipulimin

Parandalon manipulimin.

Më e sigurt

Më e sigurt

100shtë 100% e sigurt sepse kryhen mesazhe të koduara me qark të mbyllur.

Asnjë Ndërhyrje

Asnjë Ndërhyrje

100shtë 100% e sigurt sepse nuk mund të ketë ndërhyrje fizike të jashtme në pajisje.

Softuer I Sigurt

Softuer I Sigurt

Si softuer, është 100% i sigurt sepse parandalohet ndërhyrja e brendshme dhe e jashtme në zgjedhje.

Siguron Kontroll

Siguron Kontroll

Votimi është 100% i sigurt pasi daljet e printerit mund të kontrollohen me regjistrim dixhital.

Kush Jemi Ne?

Gjenerata e Re E Teknologjisë Së Votimit Të Sigurt

Voiterm është një kompani teknologjike që synon të sigurojë një përvojë votimi të sigurt, të shpejtë dhe transparente duke kombinuar procesin zgjedhor, i cili është një nga gurët themelorë të demokracisë, me teknologjinë moderne.

Misioni i kompanisë sonë është të zmadhojë distancat e gjata duke përdorur teknologjinë dhe të sigurojë përdorimin efektiv të kohës. Duke investuar në zgjidhje të sakta dhe të besueshme të teknologjisë, ne synojmë t'i shtojmë kuptim jetës së klientëve tanë. Vizioni ynë është të ofrojmë zgjidhje që i shtojnë vlerë kohës duke lehtësuar jetën e qenieve njerëzore dhe të jemi pranë klientëve tanë me inovacion.

Kush Jemi Ne?

Një Hap Teknologjik për Të Ardhmen E Demokracisë

Voiterm tërheq vëmendjen me risitë që teknologjia moderne ka sjellë në procesin zgjedhor, i cili është një nga gurët themelorë të demokracisë. Ne po transformojmë këtë proces, i cili është i një rëndësie kritike për sigurinë dhe efektivitetin e zgjedhjeve, me platformën e sigurt dhe të orientuar drejt teknologjisë të siguruar nga Voiterm.

Votimi efektiv, Miqësor Ndaj Mjedisit Dhe Ekonomik

Voiterm mbart misionin e bërjes së proceseve zgjedhore më efikase, miqësore me mjedisin dhe ekonomike duke vënë teknologjinë moderne në shërbim të demokracisë. Kjo makinë inovative e votimit përshpejton procesin zgjedhor dhe rrit efikasitetin duke kursyer kohë gjatë votimit dhe numërimit të votave. Në të njëjtën kohë, zvogëlon ndikimin në mjedis duke zvogëluar shpenzimet e shtypjes dhe shkrimit në minimum.

fushat e përdorimit

  • Zgjedhjet E Menaxhimit Të Faqes

  • Organizatat Joqeveritare Zgjedhjet Presidenciale

  • Zgjedhjet Presidenciale Të Shoqatave Të Mirëqenies Sociale

  • Zgjedhjet Presidenciale Të Bashkimit

  • Dhomat E Tregtisë Dhe Industrisë, Dhomat E Tregtisë Dhe Profesioneve Zgjedhjet Presidenciale

  • Zgjedhjet presidenciale Të Shoqatës Së Industrisë dhe Biznesmenëve

  • Klubet Sportive, Federata, Konfederata Zgjedhjet Presidenciale

  • Zgjedhjet Presidenciale Të Përgjithshme Dhe Provinciale Të Partive politike

  • Zgjedhjet E Qeverisjes vendore (Kryetari I Bashkisë Metropolitane, Zyra E Kryetarit Të Bashkisë, Anëtari I Këshillit Bashkiak, Zgjedhja E Kryetarit)

  • Zgjedhjet presidenciale dhe Parlamentare


Çfarë Po Pyesni

Ne kemi përpiluar shumë nga pyetjet për të cilat po pyesni këtu

cilat janë masat e sigurisë Së Voiterm?

Voiterm, mesazhe të koduara me cikël të mbyllur, regjistrim dixhital, masa të fuqishme softuerike dhe ndërhyrje fizike përdor masa sigurie me shumë shtresa si bllokimi. Këto masa përfshijnë manipulimin dhe çdo lloj ndërhyrjeje ajo është e integruar për të parandaluar.

sa lloje të ndryshme të zgjedhjeve Mbështet Voiterm?

Voiterm mund të mbështesë një gamë të gjerë të llojeve të zgjedhjeve, këto zgjedhje janë zgjedhje të përgjithshme, zgjedhje lokale, korporata mund të përfshijë vota dhe më shumë. Mund të personalizohet dhe të jetë i përshtatshëm për lloje të ndryshme të përzgjedhjes mund të konfigurohet.

a është e sigurt të votosh Me Voiterm?

Po, Voiterm është një sistem i mbrojtur nga kriptimi i fortë dhe masa të tjera sigurie. Procesi i votimit, është projektuar për të parandaluar manipulimin dhe për të siguruar sigurinë.

a kam nevojë për trajnim të veçantë për të përdorur Voiterm?

Voiterm ka një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur dhe nuk kërkon trajnim të veçantë. Përdorimi bazë i kompjuterit çdokush me aftësi mund të përdorë Voiterm në mënyrë efektive.

çfarë është voiterm dhe çfarë bën?

Voiterm është një votë Që siguron një përvojë votimi të sigurt, të shpejtë dhe efektive duke përdorur teknologjinë moderne kjo është një makinë lëvizëse. Isshtë krijuar për ta bërë procesin e përzgjedhjes më efikas dhe për të rritur sigurinë.

Blog

Blogu që shkruajmë për të mos qëndruar larg risive dhe teknologjisë artikujt tanë
Sistemi dixhital i votimit VOITERM gati për përdorim

Sistemi dixhital i votimit VOITERM gati për përdorim

Ne kemi aftësinë për të kryer procese përzgjedhjeje personale ose të bazuara në grup brenda të njëjtit organ përzgjedhës në të njëjtën kohë.

Më Shumë
VOITERM Siguria dixhitale e zgjedhjeve

VOITERM Siguria dixhitale e zgjedhjeve

Sistemin e përzgjedhjes dixhitale VOITERM e kemi ndarë në 2 pjesë. Serveri ku ndodhet pajisja e votimit, sistemi i menaxhimit dhe regjistrimit.

Më Shumë
Sa vende në botë përdorin sisteme zgjedhore dixhitale, sa të përhapura janë ato?

Sa vende në botë përdorin sisteme zgjedhore dixhitale, sa të përhapura janë ato?

Në kërkimet tona përpara se të fillonim Sistemin Dixhital Zgjedhor VOITERM, pamë se aparatura të prodhuara sipas kushteve teknologjike të kohës përdoreshin në Amerikë, Zvicër, Estoni, Indi dhe Brazil dhe i kemi ekzaminuar.

Më Shumë

Ne në shtyp

Blogu që shkruajmë për të mos qëndruar larg risive dhe teknologjisë artikujt tanë
Në VOITERM “New Things Guide with Serhat Ayan”!

Në VOITERM “New Things Guide with Serhat Ayan”!

Menaxheri i Përgjithshëm i VOITERM, Cengiz Pişirici ishte i ftuari i transmetimit të drejtpërdrejtë të Programit të Udhëzuesit të Gjërave të Reja të organizuar nga Serhat Ayan në Radio Sputnik!

Më Shumë
Jemi në Linkedin!

Jemi në Linkedin!

Lajme rreth nesh në Linkedin.

Më Shumë
Ne në Facebook!

Ne në Facebook!

Lajme rreth nesh në Facebook.

Më Shumë