Генералниот директор на ВОЈТЕРМ, Џенгиз Пиширичи, беше гостин во живо во програмата „Водич за нови нешта“ претставена од Серхат Ајан на Радио Спутник! Во програмата се одржа пријатен разговор за новите проекти на ВОИТЕРМ, актуелните случувања во секторот и идните планови.

Можете да ја посетите врската со видеото подолу за да го слушнете целиот разговор и да ги дознаете деталите:

https://www.youtube.com/watch?v=i2cAC3MVjyo&ab_channel=voiterm