Во VOITERM „Водич за нови нешта со Серхат Ајан“!

Во VOITERM „Водич за нови нешта со Серхат Ајан“!

Генералниот директор на ВОЈТЕРМ, Џенгиз Пиширичи, беше гостин во директен пренос на Програмата за водич за нови нешта, водена од Серхат Ајан на Радио Спутник!

повеќе
Ние сме на Linkedin!

Ние сме на Linkedin!

Вести за нас на Linkedin.

повеќе
Ние на Фејсбук!

Ние на Фејсбук!

Вести за нас на Фејсбук.

повеќе
Нас на Вести канали!

Нас на Вести канали!

Прочитајте ги вестите споделени за нас на Вести, Инстаграм и Телеграм канали!

повеќе
Ние на Твитер

Ние на Твитер

Новински канали кои не споделуваат на Твитер!

повеќе