Дигитален систем за гласање VOITERM подготвен за употреба

Дигитален систем за гласање VOITERM подготвен за употреба

Имаме можност да спроведуваме процеси на селекција лично или групно во исто тело за селекција во исто време.

повеќе
VOITERM Дигитална безбедност на изборите

VOITERM Дигитална безбедност на изборите

Системот за дигитална селекција VOITERM го поделивме на 2 дела. Серверот каде што се наоѓа уредот за гласање, системот за управување и регистрација.

повеќе
Колку земји во светот користат дигитални изборни системи, колку се тие распространети?

Колку земји во светот користат дигитални изборни системи, колку се тие распространети?

Во нашето истражување пред да започне дигиталниот изборен систем VOITERM, видовме дека уредите произведени според тогашните технолошки услови се користеле во Америка, Швајцарија, Естонија, Индија и Бразил и ги испитавме.

повеќе
Дигиталниот изборен систем VOITERM не се заснова на блокчејн.

Дигиталниот изборен систем VOITERM не се заснова на блокчејн.

Дигиталниот изборен систем VOITERM не се базира на блокчејн. Се обидовме да дојдеме до нашите најблиски за време на земјотресот од Силиври од 5,8 во 2019 година. Сепак, сите ја доживеавме густината на линиите на GSM операторите.

повеќе
Воитерм: Поставување Нови Стандарди Во Безбедноста

Воитерм: Поставување Нови Стандарди Во Безбедноста

Воитерм е иновативна технологија за гласање дизајнирана да обезбеди максимална безбедност во демократските процеси и процесите на гласање со поставување високи стандарди во безбедноста. Воитерм ја зголемува безбедноста на највисоко ниво благодарение на шифрираниот систем за пораки со затворено коло опремен со безбедносни мерки против надворешни пречки.

повеќе
Воитерм: Иновативна Технологија За Гласање Со Повеќе Опции Што Ги Намалува Трошоците за Персонал и Трошоци

Воитерм: Иновативна Технологија За Гласање Со Повеќе Опции Што Ги Намалува Трошоците за Персонал и Трошоци

Воитерм е иновативна технологија за гласање која има за цел да ги направи процесите на гласање со повеќе опции поефикасни и поекономични со значително намалување на трошоците за персоналот и трошоците во споредба со традиционалните методи на гласање.

повеќе
Воитерм: Иновативна Технологија За Гласање Со Повеќе Опции

Воитерм: Иновативна Технологија За Гласање Со Повеќе Опции

Воитерм е иновативна технологија за гласање која има за цел да го направи гласањето со повеќе опции побрзо, побезбедно и поекономично. Оваа технологија ги оптимизира процесите на гласање преку обезбедување поефикасна и модерна опција во споредба со традиционалните методи на гласање.

повеќе
Гласачкото Искуство на воитерм

Гласачкото Искуство на воитерм

Воитерм ги трансформира изборните процеси со модерна технологија, правејќи го искуството за гласање безбедно и ефективно. Во оваа статија детално ќе ги испитаме иновативните технологии на Воитерм во процесот на гласање и нивното потенцијално идно влијание.

повеќе
Технолошки Допир Кон Демократијата

Технолошки Допир Кон Демократијата

Воитерм има за цел да го зголеми демократското учество со комбинирање на изборниот процес, еден од темелите на демократијата, со модерната технологија. Во оваа статија, ќе ги разгледаме долго и детално придонесите на Воитерм за демократијата и нејзините потенцијални идни ефекти.

повеќе
Безбедна Иднина со Воитерм

Безбедна Иднина со Воитерм

Воитерм го комбинира изборниот процес со модерната технологија за да го направи гласањето безбедно, брзо и транспарентно искуство. Во оваа статија детално ќе ги испитаме иновативните пристапи на Воитерм кон процесот на гласање и нивното влијание врз демократското учество.

повеќе
Блогот што ги исполнува критериумите што ги барате не е пронајден.