Точна,
Сигурна И Брза
Технологија За Гласање

Воитерм го усовршува процесот на гласање со модерната технологија. Тоа го прави изборниот процес побрз и поефикасен со заштеда на време на повратни информации за време на гласањето и броењето гласови.

Откријте

Машината
Придобивки

Придобивките Што Ни Ги Носи Машината За Гласање
Заштедува Време

Заштедува Време

Заштедува време на повратни информации.

Ги Намалува Трошоците

Ги Намалува Трошоците

Ги намалува трошоците за печатење и канцелариски материјал на минимално ниво.

Елиминира Грешки

Елиминира Грешки

Ги елиминира грешките базирани на луѓе.

Ги Намалува Трошоците

Ги Намалува Трошоците

Ги намалува трошоците за персоналот.

Спречува Манипулација

Спречува Манипулација

Спречува манипулација.

Побезбедно е

Побезбедно е

Тој е 100% безбеден бидејќи се врши шифрирана порака со затворено коло.

Нема Мешање

Нема Мешање

Тој е 100% безбеден бидејќи не може да има физичка надворешна интервенција на уредот.

Безбеден Софтвер

Безбеден Софтвер

Како софтвер, тој е 100% безбеден бидејќи се спречува внатрешно и надворешно мешање на изборите.

Обезбедува Контрола

Обезбедува Контрола

Гласањето е 100% безбедно бидејќи излезите на печатачот може да се контролираат со дигитална регистрација.

кои сме ние?

Новата Генерација На Безбедна Технологија За Гласање

Воитерм е технолошка компанија која има за цел да обезбеди сигурно, брзо и транспарентно искуство со гласање со комбинирање на изборниот процес, кој е еден од темелите на демократијата, со модерната технологија.

Мисијата на нашата компанија е да зумира на долги растојанија користејќи технологија и да обезбеди ефикасно користење на времето. Со инвестирање во точни и сигурни технолошки решенија, имаме за цел да додадеме значење на животот на нашите клиенти. Нашата визија е да обезбедиме решенија кои додаваат вредност на времето преку олеснување на животот на човечките суштества и да бидеме покрај нашите клиенти со иновации.

кои сме ние?

Технолошки Чекор за Иднината На Демократијата

Воитерм привлекува внимание со иновациите што модерната технологија ги донесе во изборниот процес, кој е еден од темелите на демократијата. Ние го трансформираме овој процес, кој е од клучно значење за безбедноста и ефективноста на изборите, со безбедна и технолошки ориентирана платформа обезбедена од Воитерм.

Ефективно, Еколошки И Економично Гласање

Воитерм ја носи мисијата да ги направи изборните процеси поефикасни, еколошки и економични со ставање на модерната технологија во служба на демократијата. Оваа иновативна машина за гласање го забрзува изборниот процес и ја зголемува ефикасноста со заштеда на време за време на гласањето и пребројувањето на гласовите. Во исто време, го намалува влијанието врз животната средина со намалување на трошоците за печатење и канцелариски материјал на минимум.

области на употреба

  • Избори За Управување Со Сајтови

  • Невладини Организации Претседателски Избори

  • Здруженија За Социјална Заштита Претседателски Избори

  • Претседателски Избори

  • Стопански и Индустриски комори, Стопански комори И Професии Претседателски Избори

  • Претседателски Избори На Здружението На Индустријата И Бизнисмените

  • Спортски Клубови, Федерација, Конфедерација Претседателски Избори

  • Политичка Партија Општи И Провинциски Претседателски Избори

  • Избори за локална Самоуправа (Градоначалник На Општина Митрополит, Канцеларија На Градоначалник, Член На Општински Совет, Избор На Раководител)

  • Претседателски И Парламентарни Избори

повеќето
Што Се Прашувате

Составивме многу од прашањата за кои се прашувате овде

Кои се безбедносните мерки на Воитерм?

Воитерм користи повеќеслојни безбедносни мерки како што се шифрирани пораки со затворено коло, дигитално снимање, моќни софтверски мерки и блокирање на физички пречки. Овие мерки се интегрирани за да се спречи манипулација и секаков вид мешање.

Колку различни видови на селекции поддржува Воитерм?

Воитерм може да поддржи широк спектар на изборни типови, тие може да вклучуваат општи избори, локални избори, корпоративно гласање и многу повеќе. Може да се прилагоди и конфигурира за да одговара на различни видови селекции.

Дали е безбедно да се гласа со Воитерм?

Да, Воитерм е систем заштитен со силна енкрипција и други безбедносни мерки. Процесот на гласање е дизајниран да спречи манипулација и да обезбеди сигурност.

Дали ми треба специјална обука за користење На Воитерм?

Воитерм има лесен за употреба интерфејс и не бара посебна обука. Секој со основни компјутерски вештини може ефикасно да го користи Воитерм.

Што е воитерм и што прави?

Воитерм е гласачка машина која обезбедува сигурно, брзо и ефективно искуство со гласање користејќи модерна технологија. Тој е дизајниран да го направи процесот на селекција поефикасен и да ја зголеми безбедноста.

Блог

Нашите блог постови што ги пишуваме за да не се држиме настрана од иновациите и технологијата
Дигитален систем за гласање VOITERM подготвен за употреба

Дигитален систем за гласање VOITERM подготвен за употреба

Имаме можност да спроведуваме процеси на селекција лично или групно во исто тело за селекција во исто време.

повеќе
VOITERM Дигитална безбедност на изборите

VOITERM Дигитална безбедност на изборите

Системот за дигитална селекција VOITERM го поделивме на 2 дела. Серверот каде што се наоѓа уредот за гласање, системот за управување и регистрација.

повеќе
Колку земји во светот користат дигитални изборни системи, колку се тие распространети?

Колку земји во светот користат дигитални изборни системи, колку се тие распространети?

Во нашето истражување пред да започне дигиталниот изборен систем VOITERM, видовме дека уредите произведени според тогашните технолошки услови се користеле во Америка, Швајцарија, Естонија, Индија и Бразил и ги испитавме.

повеќе

Ние во печатот

Нашите блог постови што ги пишуваме за да не се држиме настрана од иновациите и технологијата
Во VOITERM „Водич за нови нешта со Серхат Ајан“!

Во VOITERM „Водич за нови нешта со Серхат Ајан“!

Генералниот директор на ВОЈТЕРМ, Џенгиз Пиширичи, беше гостин во директен пренос на Програмата за водич за нови нешта, водена од Серхат Ајан на Радио Спутник!

повеќе
Ние сме на Linkedin!

Ние сме на Linkedin!

Вести за нас на Linkedin.

повеќе
Ние на Фејсбук!

Ние на Фејсбук!

Вести за нас на Фејсбук.

повеќе